+31 (0)38 2000 153
info@drten.nl

AANMELDEN Industriële cursus in batterijen en brandstofcellen

Logo Dr TenLogo Shmuel de-LeonLogo Rijksdienst voor ondernemend Nederland

Wegens het grote succes van de afgelopen jaren organiseren wij dit jaar opnieuw de cursus in batterijen, brandstofcellen, super condensatoren en elektrisch vervoer. De cursus wordt gehouden op maandag 25 november en dinsdag 26 november te Wezep/Zwolle. De cursus wordt gegeven door high-tech batterijexpert Shmuel-de-Leon uit Israël, met tevens een bijdrage van Dr. Marnix ten Kortenaar, elektrochemische expert van Dr Ten B.V. (winnaar van de Jan Terlouw innovatieprijs 2013 en winnaar van 2 Blauwe Tulpen Accenture Innovation Awards 2014 met de zeezout batterij) actief in batterij research sinds 1993. Ondersteund door het Ministerie van Economische Zaken.

Waarom deze cursus

De ontwikkelingen in energieopslag gaan razendsnel. Steeds meer batterijtypen met steeds meer technologische combinaties. Een snelgroeiende miljardenmarkt waarin u wellicht mee wil groeien. In dat geval is deze cursus echt iets voor u!

Ofschoon Nederland goede initiatieven kent in batterij research en brandstofcellen lopen we internationaal en industrieel gezien ver achter. Smart-grids, elektrisch vervoer, of stationaire opslag in boten of telecom zijn slechts enkele bekende toepassingen.

Door het volgen van deze praktijk cursus raakt u snel aangelijnd bij de laatste ontwikkelingen in batterij- en brandstofcelland. Ook voor de meer ervaren energie-experts is er vaak te beperkt een praktische helikopterview op het snelgroeiende wereldwijde speelveld.

In de cursus komen nagenoeg alle state-of-the art batterijtechnologieën op heldere wijze langs. Ook worden marktspelers, business trends en prijzen besproken. Kernspreker is Shmuel de Leon, een ervaren trainer uit de industriële batterijwereld die jarenlang batterij R&D en marketing verrichte. Er is verder ondersteuning vanuit Dr Ten B.V. Door de laatste wordt ingegaan op wetenschappelijke opschaling van academische R&D naar nieuwe prototypen.

Voor wie

Voor researchers, productontwikkelaars, installateurs, marketeers en leidinggevenden uit Overheid en Bedrijfsleven. Het vereiste niveau is MBO+/HBO en hoger.

Wanneer en waar?

25 en 26 november 2019, Wezep/Zwolle. Details worden u per email nagestuurd.

Prijs INCLUSIEF LUNCH TUSSEN DE MIDDAG. Deelname aan de cursus kost 910 euro (excl BTW). Studenten betalen 455 euro (excl BTW).

Betaling dient voorafgaand aan de cursus te geschieden.

Rekeningnummer NL81 ABNA 0608 4831 09 t.n.v. Dr Ten B.V., batterijcursus 2019.

Na aanmelding ontvangt u een factuur voor deelname.

Meer informatie en aanmelden

Bekijk hier het programma van de cursus, ook vindt u hier verder informatie.

De cursus zal in het Engels worden gegeven.

Voor meer informatie over Shmuel de Leon http://www.sdle.co.il/

Aanmelding kan via onderstaand aanmeldingsformulier.

Voor vragen rond de cursus kunt u bellen naar, 06-45556706 of uw vragen mailen naar, gerrit@drten.nl en/of margriet@drten.nl.

Aanmeldformulier

Voornaam (verplicht)


Achternaam (verplicht)


Organisatie (verplicht)


Functie (verplicht)


Email (verplicht)


Telefoonnummer (verplicht)
Vul volgende captcha letters en cijfers in astublieft (verplicht)
captcha