+31 (0)38 2000 153
info@drten.nl

Ons team

Marnix

Marnix ten Kortenaar

Marnix ten Kortenaar is oprichter en directeur van Dr Ten BV. Hij behaalde zijn master met Scheikunde in Leiden waarna hij promoveerde in de Fysische Chemie aan de TU Delft en zijn PhD kreeg. Nadat hij 8 jaar voor multinationals werkte startte hij in 2008 Dr Ten BV. Eén van zijn motivaties om het bedrijf te starten was om kansarme mensen verder te kunnen helpen met duurzame innovaties. Innoveren in duurzame producten is zijn passie. Als oud-topsporter (schaaten) ging en gaat Marnix ook voor gouden innovaties in de sportwereld en daarbuiten. Voor meer informatie rond Marnix en voor het geven van lezingen en trainingen zie:
www.marnixtenkortenaar.nl 


Rajat

Rajat Bhardwaj

Rajat is Product Developer Engineer bij Dr Ten BV, hij is opgeleid tot master in Chemische Technologie aan de TU Delft. Zijn interesse ligt in het vinden van oplossingen voor problemen in water en behoud van voeding. Rajat is geboren en getogen in India en kent als geen ander de behoeften van de mensen die leven in de sloppenwijken. Zijn competentie ligt in de ontwikkeling van de salintatie techniek en werkt daarom onder andere aan zonnewaterzuivering en dampverwarming.


Bart

Bart Homan

Bart  is sinds december 2011 werkzaam als  Product Developer Engineer bij Dr Ten BV. Hij studeerde Chemical Engineering en Molecular Engineering aan de TU Delft. Hij verricht graag onderzoek met praktisch nut en duidelijk toegevoegde waarde, producten waar mensen echt mee geholpen kunnen worden. In zijn vrije tijd is Bart vrijwilliger, leiding en enthousiast lid bij waterscoutinggroep Tjarda.


Margriet P1060775

Margriet ten Kortenaar – Knoll

Margriet is vanaf de start van Dr Ten BV nauw betrokken in de opbouw van het bedrijf.
Zij ondersteunt innovatie projecten, allround op alle fronten.
Daarnaast structureert zij de bedrijfsactiviteiten met veel motivatie en precisie.


Gerrit

Gerrit Miedema

In 2010 maakte Gerrit Miedema de overstap naar Dr Ten BV als proces- en marketdeveloper.
Als oud-directeur van IJsbaan Leeuwarden raakte hij vertrouwt met ijs- en waterprocessen en probeerde hij de schaatssport te populariseren.
Bij Dr Ten is hij allround inzetbaar en draagt hij vooral zijn steentje bij in het ontwikkelen van product- en processpecificaties, gezien door de ogen van de markt. Ook helpt hij om de nieuwste innovaties in veld en markt te onderzoeken.


Diego

Diego Quintero Pullido

Diego is Product Developer Engineer bij Dr Ten BV.  Hij is een Colombiaanse ingenieur in Afval Waterzuivering. Hij behaalde zijn master in Sustainable Energies Technologies aan de TU Delft. Diego heeft ervaring met waterzuiveringssystemen en in de ontwikkeling van duurzame energiesystemen, batterijen en brandstofcellen.